WF Nieuws

KPN NK Inline Skating 30-31 mei en 1 juni 2019

Het KPN NK Inlineskaten 2019 komt naar Gemeente Medemblik. Team Medemblik nam alvast een kijkje op de Sjoerd Huisman Piste en sprak met Sjaak Schipper over het event."Het beloofd een spektakel te worden op de baan en een feestje voor het publiek." #video #80sec #topsport #medemblik

Gepostet von Team Medemblik am Freitag, 17. Mai 2019

Het KPN NK Inlineskaten 2019 komt naar Medemblik

MEDEMBLIK/WERVERSHOOF – Het Nederlands Kampioenschap inlineskaten voor 2019 is toegewezen aan Wervershoof en Medemblik. Bij Radboud Inline Skating worden op de Sjoerd Huismanpiste in Wervershoof en met het wegparcours in Medemblik op 30, 31 mei en 1 juni de nationale titels verdeeld.

De organisatie is al weken druk bezig met de voorbereidingen voor dit NK. Naast de lokale talenten worden ook bekende namen als de broertjes Mulder aan de startstreep verwacht. Met diverse onderdelen verwacht Sjaak Schipper namens de organisatie dat het een spektakel wordt voor het publiek. Per dag worden 500 bezoekers verwacht die ter plaatse kunnen genieten van de westrijden, een foodtruck en een dj zorgt voor de extra feeststemming.

De eerste twee dagen zijn op de Sjoerd Huismanpiste in Wervershoof en het wegparkoers op 1 juni vindt plaats in Medemblik aan het Opperdoezerpad.

Tips?

Reageer op dit onderwerp