WF Nieuws

Voorbeeld foto

Tuig rooft bijna alle kippen van kinderboerderij Grootebroek

GROOTEBROEK – Op kinderboerderij De Hussel in Grootebroek zijn afgelopen week bijna alle kippen gestolen. Krielkippen,sierkippen en gewone kippen, ze hebben er nog maar 4 van de 13, meldt 112westfriesland.nl

Ze zijn in de nacht gestolen, als ze op rust zijn en op stok ( of hek) zitten. Medewerkers van De Hussel vermoeden dat ze daarna worden vermoord en opgegeten.

Getuigenoproep
Als mensen iets verdachts gezien hebben de afgelopen week. Kunnen ze dat doorgeven aan de politie via 0900-8844.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp