Ferry Noordhuis trainer JO17 en JO19 Kwiek ’78

AVENHORN – Ferry Noordhuis is afgelopen seizoen druk bezig geweest om zijn TC-3 trainersdiploma te halen en het diploma is inmiddels in the pocket!!! Niets stond daarom in de weg om Ferry tot trainer te benoemen voor onze aanstormende jeugdspelers van de JO17 en JO19. Ferry heeft donderdag 9 mei j.l. zijn handtekening gezet onder het contract wat Kwiek ’78 heeft aangeboden.

Omdat Ferry weet wat er speelt bij de selectie is hij de aangewezen persoon die de verbinding kan leggen tussen deze jeugdteams en selectie. Dus naast het genieten van Ferry Noordhuis zijn voetbalkwaliteiten kunnen we dit dus ook vanaf komende seizoen van zijn trainingskunsten doen. Zoals de voorzitter sprak tijdens de ondertekening van het contract: “dit is nu echt een win-win situatie voor iedereen”.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.