WF Nieuws

foto door: www.pascalvanas.nl

Foodtrucks nemen bezit van Venhuizen, genieten van heerlijk eten

VENHUIZEN – Dit weekend vindt het Foodtruck Festival plaats in Venhuizen. Diverse Foodtrucks met heerlijk eten, voor vegatariërs, voor vegies maar ook de vleesliefhebber komt vol aan zijn/haar trekken bij de vele foodtrucks.

De liefhebbers van Tex Mex eten konden terecht bij een soort van Avocado op wielen die heerlijke burritos en Enchiladas de gasten voorschotelde. Maar ook de broodjes Kipsaté gingen als warme broodjes over de toonbank  en de palingliefhebbers konden hun vingers aflikken bij heerlijke gerookte paling, met of zonder broodje.

Voor de kleintjes is er ook veel te doen, zandbakken, ballen gooien, natuurlijk patat eten en lekker met papa en mamma een ijsje eten.

Zondag is de laatste dag van het Foodtruck Festival in Venhuizen, en ook dan zal de zon weer volop meewerken om er weer een fraaie, voedselrijke dag van te maken.

Een ware smulbelevenis in Venhuizen en zeker voor herhaling vatbaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp