Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af

Weerbericht Westfriesland – bewolkte start maar later meer zon

WESTFRIESLAND – De dag start met veel bewolking maar in de loop van de ochtend zullen deze al deels gaan oplossen en krijgen wij steeds vaker de zon te zien. De temperatuur blijft vanmiddag steken bij een frisse 13 graden en daalt naar 6 graden in de nacht naar donderdag. De wind is overwegend matig van kracht en waait uit het westen/noordwesten.

Donderdag ziet er allemaal wat minder gunstig uit, de bewolking trekt weer dicht en er vallen geregeld enkele buien. Met 13 graden blijft het aan de frisse kant voor begin mei. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het westen/noordwesten.

Bron: Weerstation Medemblik

Vrijdag is het met maximaal 10/11 graden nog wat kouder en de wind trekt ook iets meer aan naar vrij krachtig en waait dan uit het noordwesten. Zaterdag is het ronduit herfstachtig, veel wind met windvlagen tot 65km/u en vooral in de ochtend kunnen er enkele buien gaan vallen, aan het einde van de middag neemt dan de buienkans opnieuw toe en ook de wind blijft parten spelen tijdens de dodenherdenking. Met 10 graden is het koud voor de tijd van het jaar.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.