WF Nieuws

Foto: Soli Deo Gloria
Foto: Soli Deo Gloria

Vier de lente met een Gloria!

HOORN – Zondag 19 mei om 15.30 u. zingt Soli Deo Gloria de stralende Messa di Gloria van de operacomponist Puccini, tijdens haar Teaconcert in de Oosterkerk te Hoorn. Marcel Joosen en Alexander Koeznetsov spelen als inleiding de Legenden van Dvorak quatre-mains op de piano.

Puccini schreef de Messa met zoveel hoorbaar plezier dat het een ode aan het leven zelf geworden is. Ze kenmerkt zich door snelle sfeerwisselingen die maken dat er in korte tijd heel veel te beleven valt. Het concert duurt ongeveer een uur en wordt afgesloten met een taartbuffet waar de bezoeker gratis iets lekkers kan uitkiezen bij de koffie of thee om de 100e verjaardag van Soli nog verder te vieren. Ook al zou het 19 mei hagelen. Met dit concert is de lente onontkoombaar geworden.

Meer informatie en bestellen van kaarten: www.solideogloria-hoorn.nl. Ook verkrijgbaar aan de kerk v.a. 14.45 u. Prijs € 18,50 Jeugd tot 16 jaar € 9.25 incl. programmaboekje koffie/thee en taart.

Tips?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp