Afvaldumpers Westereiland Medemblik vallen door de mand

MEDEMBLIK – De bewoners van het Westereiland hebben sinds een week een pasje om daarmee de afvalcontainers die zijn geplaatst te kunnen openen en daar hun afval in kunnen gooien. Nu blijkt dat voorheen niet alleen de bewoners van het Westereiland hun vuilniszakken buiten zetten maar ook mensen van buiten het Westereiland dit deden.

Vanochtend viel het des te meer op omdat de bewoners van het Westereiland hun afval in de ondergrondse containers hebben gegooid maar de niet Westereilandbewoners gewoon hun vuilniszakken weer op het Westereiland hebben gedumpt.

Woensdagavond werd door 1 van de bewoners van het Westereiland 1 persoon op hederdaad betrapt, deze kon samen met de vuilniszak onverrichte zaken naar huis. De bewoners van het Westereiland gaan er scherp op toe zien dat er geen afval van buiten het Westereiland meer gaat worden gedumpt.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp