Intertoys Medemblik maakt plaats voor Poolse supermarkt

MEDEMBLIK – Na het faillissement van Intertoys zal ook de winkel in Medemblik de deuren op korte termijn gaan sluiten, maar lang zal de winkel niet leeg blijven staan, het gaat een nieuwe bestemming krijgen als supermarkt.

Kosar Hama Aziz, mede-eigenaar van de Poolse supermarkt Mleczko in Hoorn, opent medio deze zomer de deuren van zijn nieuwe supermarkt in Medemblik. In een gesprek met Medemblik Actueel zegt Azis dat hij ongeveer twee maanden denkt nodig te hebben voor de verbouwing.

De supermarkt van Azis in Hoorn staat bekend om de lage prijzen omdat deze direct van  een Poolse leverancier worden betrokken en alleen in naam en beschrijving verschillen. Maar niet alleen Poolse producten zult in de supermarkt gaan tegenkomen ook merken die bij de Medemblikkers wel bekend in de oren klinken vinden hun weg naar de nieuwe supermarkt aan de Nieuwstraat in Medemblik.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp