WF Nieuws

Scholieren Medemblik spinnen 1835 euro bij elkaar.

MEDEMBLIK – Dit weekend is het weer MirandaMania in Medemblik en als aftrap van dit weekend spinnen de leerlingen van groep 8 van de basisscholen en de brugklassers van De Dijk uit Medemblik en Wiringherlant uit Wieringerwerf om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen kanker. Organisator Roel Braaksma is MirandaMania begonnen na het overlijden van zijn dochter Miranda aan de gevolgen van Melanoomkanker. Braaksma vertelt dat hij dit evenement is opgezet door vrienden en vriendinnen van zijn dochter en later de actie heeft overgenomen en dit in de vorm van een stichting voort heeft gezet om zo een positieve draai te geven aan alle narigheid die deze ziekte met zich meebrengt. Met de opbrengst van deze actie wordt o.a. het Inloophuis Medemblik gesteund. De drijfveer om de jeugd er zo vroeg mogelijk bij te betrekken is belangrijk om ze op de gevaren van zonder bescherming in de zon te lopen. Rond 12 uur vanmiddag werd de opbrengst openbaar gemaakt, er werd maar liefst 1835 euro door de scholieren bijelkaar gefiest. [signoff]]]>

Reageer op dit onderwerp