WF Nieuws

Foto aangeleverd

Aiko en Devi zoeken een gezellig huisje

REGIO – Het is een drukte van belang in de konijnenafdeling van de dierenopvang, met vondelingetjes en afstandsdieren. Aiko en Devi zijn broer en zus en zijn geboren in mei 2018. Ze zijn samen met nog een aantal andere konijnen netjes afgestaan, nadat er door een onverwachts nestje teveel konijnen waren. Ze werden wel uit elkaar gehaald, omdat ze anders voor nog meer nageslacht zorgden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Aiko is in de opvang gecastreerd en kon nu, een paar weken na de castratie, weer veilig bij zijn zusje. Eenmaal samen was het weer als vanouds, blij huppelen ze samen in hun ren en genieten van de ruimte. Voor deze twee lieverds zoeken de vrijwilligers een rustig thuis. Kinderen kan, maar wel al wat ouder. Echt knuffelkonijnen zijn ze (nog) niet. Maar ze weten wel dat als er mensen komen er wat lekkers te halen valt. Het is de bedoeling dat ze samenblijven. Wie op zoek is naar een fijn konijnenkoppel, kan langskomen of kijken op de website van de opvang, want er zitten nog meer leuke konijnenkoppels. Wie meer wil weten of kennismaken, kan bellen naar 0224-551818 of komt tijdens bezoektijden langs in DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn. Meer informatie, kijk op www.dierenasiel-schagen.nl. Via onze nieuwspartner Rodi Media/De Medemblikker]]>

Reageer op dit onderwerp