Hoe ziet jouw toekomst in Wognum eruit?

WOGNUM – Ben je geïnteresseerd in je woonomgeving? Wil je voor de toekomst nieuwe zaken of zaken op een andere manier geregeld zien in Wognum? Je hebt nu de kans om hier iets aan te doen. De kernraad Wognum zoekt commissieleden om gedurende een korte periode in enkele bijeenkomsten om mee te denken over ons aller toekomst. Elke commissie buigt zich over één specifiek onderwerp als:

  • Verkeersveiligheid en infrastructuur
  • Gezondheid/welzijn
  • Huisvesting
  • Verenigingen; Kunst en cultuur/sport
  • Ondernemerschap; Winkelbestand
  • Duurzaamheid
Op deze manier hopt de kernraad op een breed gedragen toekomstvisie vanuit de Wognumse bevolking. De Kernraad wordt bij deze visie ondersteund door de gemeente. De Kernraad zal de Kernvisie namens de Wognumse inwoners eind van dit jaar aanbieden aan de wethouder. Op woensdagavond 13 maart organiseert de kernraad om 20.00 uur een open avond bij partycentrum Stam, waarbij bovenstaande thema’s worden uitgelegd. Bij voldoende draagvlak is er ook ruimte om nieuwe thema’s op te nemen. Wil je graag meedenken, maar ben je die avond verhinderd? Stuur dan een mail naar info@kernraadwognum.nl [signoff]]]>