Man mishandelde ex-vrouw en wordt aangehouden door de politie

MEDEMBLIK – Maandagavond is ter hoogte van basisschool de Meridiaan in Medemblik een vrouw gevonden die enkel haar nachtjapon aan had en diverse blauwe plekken had en blauwe ogen.

Een toevallig passerende vrouw heeft haar geholpen door haar jas aan te bieden omdat ze het erg koud had, deze vrouw heeft toen direct de politie gebeld. De vrouw vertelt tegen Medemblik Actueel dat de mishandelde vrouw door haar ex-vriend en zijn nieuwe vriendin in elkaar was geslagen en daarna uit huis was gezet waar zij nog wel samenwoonden.

Toen de politie gearriveerd was is de vrouw in de politieauto gestapt en kreeg zij haar jas weer terug. De politie heeft het voorval in onderzoek.

Update: Het hele gebeuren vond plaats op de Goudsmidsgilde waar een handgemeen in de relatione sfeer plaats heeft gevonden laat de politie weten aan Medemblik Actueel. De vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis, zij heeft wel aangifte gedaan tegen haar ex. De man is meegenomen voor verhoor/onderzoek.

[signoff]