WF Nieuws

Foto aangeleverd

Oproep WestFriesland into Love

BENNINGBROEK – Op de dag van de liefde, Valentijnsdag, 14 februari aanstaande, staat het thema liefde centraal bij Hyperion in het Witte Kerkje van Benningbroek. Tijdens deze avond worden teksten en gedichten voorgelezen en muziek rond dit thema ten gehore gebracht. Daarnaast worden ook foto’s getoond. Het zijn  teksten, gedichten en muziek die mensen zelf aandragen, zodat we ons kunnen laten raken en inspireren door alle bijdragen.

Hyperion wil samen met de inwoners van West-Friesland vormgeven aan een mooie avond die in het teken staat van liefde.

We nodigen daarom iedereen uit na te denken over de vraag: ‘Welke tekst, muziek, gedicht, foto of…. schiet me vaak te binnen als ik aan liefde denk. Welke tekst, foto of iets anders, laat voor mij zien wat liefde is?’

U kunt u deze tekst, foto of gedicht voor 23 januari per email of per post sturen naar: Peter van Ankeren, email: dspeter1963@gmail.com of naar Thea Beentjes, email: thea@zininsamenwerken.nl, postadres: Oosterstraat 58 1654JM Benningbroek.

Geef in uw bericht ook aan of u de tekst zelf wilt voorlezen of dat u dat wilt laten doen door iemand van Hyperion. En vermeld ook uw naam en telefoonnummer, zodat er voor vragen contact met u kan worden opgenomen.

Wij hopen op veel mooie bijdragen, om er met elkaar een inspirerende avond van te maken!

Tips?
Reageer op dit onderwerp