Popkaravaan Christmas Edition#2! in JC Everland

WOGNUM – Muziekschool De Vuurvogel verzorgt 7 december, samen met jongerencentrum Everland, de Popkaravaan Christmas Edition#2! Onder begeleiding van Dick en Minouche Boon treden leerlingen in zeven acts op. Zo doen zij extra podium ervaring op en laten hun nieuwste liedjes horen in kerstsfeer.

Line-up die avond is: Make it Happen: Amber, Stijn, Kay en Jonathan. Steken oude nummers op een originele manier in een nieuw jasje. Punky sound. Last minute Rock: Jeffrey, Milan, Dennis en Joeri. Stevige band met twee frontmannen. Chili Peppers, Gary Rafferty, Bruce Springsteen en Jack Johnson. Four on a row: Wout, Sasja, Casper en Christian. Relaxte akoestische sound. George Ezra, Raccoon, Passenger en Rude. Well Prima: Laura, Linda, Jari en Wessel. Band met twee frontmeiden met een mooie mix van de bekende zangeressen: Miss Montreal, Shania Twain en Ilse de Lange. Joost en de Rest: Joost, Axl, Jolijn, Stijn en Stijn. Pakken de grote hits uit de popgeschiedenis. Hotel California, Nothing else Matters, Sweet child of mine en More than a feeling.

De zaal aan Sportlaan 13 in Wognum is om 20.00 uur open. Gratis entree.

Kijk ook op www.facebook.com/jceverland.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp