Wordt Daan Immen de ‘junior vrijwilliger 2018’ van de gemeente Medemblik?

REGIO – Het bestuur van zwembad Het Molenbad in Wognum heeft Daan Immen voorgedragen voor de Junior Vrijwilligersprijs Medemblik. Uit alle aanmeldingen zijn drie kids genomineerd en Daan is daar één van.

“Als jochie van 10 jaar ging Daan met zijn opa Jan mee als vrijwilliger naar ons zwembad”, laat secretaris Tom Beerepoot weten. “Samen beheerden ze de kassa bij de entree en die bij het snoepwinkeltje. Maar gaandeweg nam Daan steeds meer taken op zich, onder meer snoep aanvullen, kassa tellen, geld afstorten en de op tilt geraakte kassa herstellen. Ook zijn inzet breidde zich uit. Zo kwam hij bij het groepje scholieren, dat op drukke dagen extra inzetbaar is. En sinds deze warme en drukke zomer; Daan is nu 16 jaar, wordt hij ook als vrijwilliger ingeroosterd. Wij vinden dit een topprestatie, vandaar de aanmelding.”

Iedereen kan stemmen op Daan! Doe dit via www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl. Stemmen kan tot 4 november. “Wij hopen dat dit massaal gebeurt, zodat op 9 november Daan de Junior Vrijwilligersprijs Medemblik 2018 in ontvangst neemt.”

Op bovenstaande website is ook een filmpje van Daan te zien.

Reageer op dit onderwerp