Leerlingen basisschool Gerardus Majella verrasten bewoners verzorgingshuis Sint Jozef Wervershoof

WERVERSHOOF – De leerlingen van groep 7/8 van Basisschool Gerardus Majella uit Wervershoof hebben afgelopen maandagochtend de bewoners van verzorgingshuis Sint Jozef in Werverhoof blij verrast met zelfgemaakte ansichtkaarten.

De kaarten waren gemaakt in het kader van de Kinderboekenweek en had als thema ‘Vriendschap’, de leerlingen van groep 7/8 hebben de ansichtkaarten gemaakt in de biblotheek met op de kaarten een boodschap, tekening of gedicht.

Bericht gaat verder onder de foto

Foto aangeleverd

Na de overhandiging gingen de leerlingen in gesprek met de bewoners van het verzorgingshuis onder genot van een lekker kopje koffie/thee/limonade.  Het werd volgens de leerlingen een hele leuke ochtend.