De kofferbakmarkt van Rotary Koggenland werd vorig jaar druk bezocht. Kom dit jaar ook en steun het goede doel. (Foto: aangeleverd)

Rotary Koggenland organiseert kofferbakmarkt

AVENHORN – Rotary Koggenland verzorgt zondag 2 september van 10.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse kofferbakmarkt in het dorpsbos aan de Buitenroede in Avenhorn. De opbrengst gaat ook dit jaar naar de stichting Bake for Life.

Wat kunnen bezoekers verwachten tijdens de Rotary Kofferbakmarkt? ‘Gewoon’ een ouderwets gezellige en sfeervolle markt op de laatste zondag van de zomervakantie. Tevens een prima gelegenheid om met vrienden, buren en familie de vakantieverhalen uit te wisselen op het horecaplein. Er is muziek en er zijn verse broodjes voor ontbijt en lunch! Ook wordt verse chips gebakken en zijn er broodjes hamburger verkrijgbaar. Ook hiermee steunen mensen het goede doel. De kinderen kunnen zich ondertussen vermaken op het springkussen of met pony rijden en de brandweer is aanwezig met een spectaculaire demonstratie.

De zusters van Bake for Life uit Uganda zijn aanwezig om te laten zien wat er met de sponsoring van de afgelopen jaren gebeurd is. Kortom: ruim zolder, garage, schuur of huis op en kom met de spullen naar de Rotary Kofferbakmarkt óf loop langs de aangeboden spullen om te zien of er wat leuks tussen zit. 

Wie een kraam wil huren, kan zich aanmelden via info@rotarykoggenland.nl. Prijzen voor deelname aan de kofferbakmarkt: 15 euro voor een auto, 17,50 euro voor een busje, 5 euro voor een kleine aanhanger en 7,50 euro voor een grote aanhanger. Een marktkraam huren kost 35 euro (voor verenigingen 15 euro). Voor bezoekers van de markt is de toegang gratis. Deelnemende voertuigen zijn vanaf 8.00 uur welkom op het kofferbakmarktterrein.

Meer informatie: www.facebook.com/rotarykoggenland .

Reageer op dit onderwerp