Roberto Gortzak maakt kans op een studentenkamer van Radio 538 (Foto via facebook)

Roberto Gortzak uit Twisk strijdt om gratis 538Studentenkamer

TWISK – De woningnood onder studenten is hoog en ook de Twiskse Roberto zit met de handen in het haar. 538-dj’s Barend van Deelen en Daniel Lippens schieten daarom één luisteraar te hulp en nemen deze zorg volledig uit handen.

Natuurlijk niet zomaar, Roberto wordt samen met zeven andere studenten uitgedaagd om 24 uur te doen waar zij goed in zijn: feesten. Op woensdag 29 augustus worden de studenten opgesloten in een studio bij Radio 538 en uitgedaagd om zo hard en lang mogelijk te raven.

Gedurende de 24 uur worden zij door de dj’s verrast met challenges en exclusieve optredens van artiesten. De student die de meeste stappen heeft gezet, wint één studiejaar lang een superluxe kamer in The Student Hotel in Amsterdam. ‘538Studentenkamer’ is te volgen via de livestream op 538.nl.

Niet alleen de dj’s van 538 verrassen de feestgangers, ook de luisteraars krijgen een speciale rol en hebben invloed op de deelnemers. Zo kunnen zij via de online kanalen van 538 keuzes maken tussen verschillende opdrachten voor de studenten.

538-dj Barend van Deelen: ‘We gaan een nachtje doorhalen! Ik ben ontzettend benieuwd welke student het beste kan feesten en er vandoor gaat met die gewilde woning in Amsterdam!’ 538-dj Daniel Lippens vult aan: ‘Natuurlijk zijn de studenten vrij om uit te rusten, maar dan lopen ze letterlijk wel stappen mis…daarom proberen we ze met challenges en toffe optredens wakker te houden en te stimuleren!’

Van maandag 20 tot en met donderdag 23 augustus worden iedere dag twee deelnemers bekendgemaakt.