Ben jij een zestigplusser? Schrijf je dan in voor ‘Golf met Pit’

OPMEER – Het programmaboekje van Golf met Pit is klaar en staat vol nieuwe activiteiten voor zestigplussers uit de gemeente Opmeer. Belangstellenden kunnen het boekje in de diverse afhaalpunten ophalen. Neem het programma mee en kijk thuis rustig wat voor activiteiten voor deze editie bedacht zijn.

De boekjes liggen in het gemeentehuis, aan de Klaproos in Opmeer, de bibliotheek, Breestraat 15, de Schakel, Pastoor Meriusstraat 2 en bij de Readshop, Herenweg 41 in Spanbroek. In Hoogwoud: in de Spar, Burgemeester Hoogenboomlaan 33, bij de Lindehof, Graaf Willemstraat 27 en de Vergadelaar, De Weijver 8c.

Inschrijven is mogelijk op vrijdag 31 augustus van 16.00 tot 17.00 uur en maandag 3 september van 19.00 tot 20.00 uur in de Vergadelaar. Pin is aanwezig.

Reageer op dit onderwerp