WF Nieuws

Van Mossel neemt Autobedrijf Van Zwienen over

REGIO – Vandaag is bekend geworden dat Van Mossel Automotive Group, PSA-dealer Van Zwienen in Hoorn heeft overgenomen. Door de overname hoopt Van Mossel de kosten voor de klanten te drukken door de inkoopvoordelen die zij door de grote van het bedrijf genieten.

Van Mossel schrijft in een brief aan de klanten van Van Zwienen dat zij bouwen aan de toekomst en dat de vestiging in Zwaag een verbouwing zal ondergaan. Zo hoopt Van Mossel de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en te laten genieten van de ultieme Van Mossel beleving. Alle klanten krijgen persoonlijk een uitnodiging om bij de heropening te komen.

Voor deze klanten veranderd er verder weinig, ze blijven dezelfde contactpersonen aantreffen het is dus enkel de naam en het uiterlijk dat een verandering ondergaat.

Van Mossel is een familiebedrijf dat al bijna 70 jaar met veel ambitie aan de weg timmert en levert een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?