Het is over en uit voor de Dierenambulance West-friesland

REGIO – Ruzies, het niet meer mogen afleveren van (gewonde) dieren bij het dierenasiel, wangedrag van de medewerkers van de Dierenambulance West-Friesland en nog veel meer zijn de reden dat de drijvende kracht achter deze dierenambulance vandaag per direct is gestopt met het runnen van de Dierenambulance West-Friesland

Na onenigheid binnen de Dierenambulance Hoorn die de opdracht heeft gekregen om zwerfdieren op te vangen, vertrok Katinka Slot bij de Dierenambulance Hoorn om begin 2017 Dierenambulance West-Friesland op te richten. 

Van een warm welkom was geen sprake. “Dierenambulance Hoorn heeft een mail gestuurd naar artsen en klinieken met allemaal onwaarheden over ons”, vertelt Katinka Slot. “Dat was naar aanleiding van het moddergooien van hun kant”, antwoordt Renate Goudsmit van Dierenambulance Hoorn.

Katinka Slot schrijft op facebook haar teleurstelling van zich af:

Voorlopig is het klaar voor ons het vechten tegen de kliek en ons werk noet meer uit kunnen voeren in het belang van de dieren.

Ons doel is bereikt: dierenambulance Hoorn is het werk gaan uitvoeren zoals een dierenambulance hoort te doen en als wij daar niet bij mogen rijden dan is dat prima.

De dieren worden nu al achter ons rug om weggegaald. 
De toegang van het asiel Hoorn word ons ontnomen al vanaf 01.01.2018 en mogen wij sinds een maand of 2 honden en katten brengen bij het Asiel Hoorn als gewone burger brengen (binnen kantoortijden sorry ons werk gaat ook snachts door). Nee wij zijn een echte officiële stichting dierenambulance West Friesland en wij voeren ons werk met veel plezier uit en houden ons aan alle regels.

Ons werk word al vanaf dag 1 gedwarsboomd door een bepaalde kliek. (Dierenasiel Hoorn, dierenambulance Hoorn, klein deel van de gem. Hoorn, en de heer F. P (KREGEN EEN MAIL OF WE ZIJN NAAM PER DIRECT WILLEN VERWIJDEREN MAG NATUURLIJK NIET BEKEND WORDEN WEGENS SMAAD IS PRIMA GEREGELD) die werkzaam is voor st. Amivedi en dierenambulance Hoorn die dus niet wil dat wij in hun gebied rijden ook mogen wij dankzij deze meneer geen dieren meer aanmelden bij Amivedi terwijl we heel wat bewijs hebben meegestuurd maar daar word niet op gereageerd dit is ook zo erg in het belang van de dieren want waarom zou je de mensen op de hoogte willen stellen dat hun dier overleden of gevonden is? Wij willen dat in het belang van de dieren en eigenaren wel maar helaas we zullen het wel verkeerd zien.

Deze kliek zijn ook de enigste waar de leugens narigheden over ons verspreid worden. Want aan onze Facebook is het niet af te halen. Ook zijn er bij ons nooit klachten binnen gekomen buiten deze kliek om (Ook deze zijn niet direct aan ons gemeld door hun). Vreemd want als wij het zo slecht en fout deden zou dat ook door de inwoners van de 7 gemeentes gemeld worden. Maar we krijgen niks anders dan lof van de mensen bij wie we langs geweest zijn.

Nou stoppen we zoveel tijd om de leugens met bewijzen onderuit te halen maar al onze tijd gaat daaraan op. Dit is niet wat we willen zo is ons werk niet leuk meer en kunnen we ons werk niet uitvoeren en jah wie zijn hier weer de dupe? Juist de dieren. Maar dat is blijkbaar de bedoeling. (Niet als het aan ons ligt).

Wij willen de dieren en mensen helpen en samen zou je zoveel kunnen betekenen.
Maar schijnbaar staat het belang van de dieren niet voor elke partij in ze recht.

De dieren worden nu stiekem achter ons rug weggehaald zonder enige inlichting.

Van het asiel met name bestuur mogen we vanaf dit jaar al geen honden en katten meer brengen (dit werd ons na de eerste 3 maanden al verteld ook zouden wij nooit een nachtsleutel krijgen en een goede samenwerking zou nooit tot stand komen want 1 dierenambulance in deze 7 gemeentes was meer als genoeg volgens het bestuur) toch ging de samenwerking met de personeelsleden een stuk relaxter die gaven aan misschien moest er toch maar eens iets veranderen in dit gebied.

Wij hebben al onze tijd met veel plezier samen gewerkt met:
Brandweer 
Politie (de meldkamer Alkmaar die maar wat blij was dat er eindelijk wat zou gaan veranderen in deze 7 gemeentes)
Dierenpolitie
Zwerfdier Alkmaar
Zwerfkatten Nederland
Bonte Piet
Wings of change (die ons de laatste maand ontzettend heeft geholpen door het lenen van hun dierenlot auto echt super bedankt daarvoor lieve schatten!!!!)
Rob Dumont Reptielenopvang
Dierenopvang Friesland.
Dierenartsen in deze 7 gemeentes waren we ook altijd welkom waren en gaven aan dat ze zich niet in de hetze wouden mengen. Toch stak ook daar het asiel Hoorn een stokje voor. Als wij bij hun kwamen moesten ze direct asiel Hoorn bellen en moesten wij de rekening zelf betalen. Gelukkig hielden de dierenartsen zich aan hun eigen regels en dat was het belang van de dieren voorop te stellen. Ook de dierenartsen zijn we ontzettend dankbaar met name Lub in Enkhuizen die veel voor ons betekend heb.

Dierenlot zou langs komen voor een dierenlot auto helaas kwam er een benefiet tussendoor en kan het nu nog 3 tot 6 maanden duren voor er een beslissing genomen word. Dit redden wij niet onze bus is kapot en niet meer te maken.

Lieve mensen en vooral dieren het spijt ons dat wij niet langer mogen en kunnen helpen jullie zijn super tof en we zijn jullie heel dankbaar!!!!

Voor vragen of informatie met betrekking tot bewijzen kunt u contact leggen via ons e-mail adres.

De telefoon zal vanaf vandaag niet meer opgenomen worden en dit betreuren wij zeer erg helaas hebben wij geen andere keus.

 

Reageer op dit onderwerp