Terughaalactie Jumbo kipspiesjes en saté balletjes

MEDEMBLIK – Jumbo haalt per direct kipspiesjes met EAN productcode 8718452231478 uit de schappen. In het product is de listeria bacterie aangetroffen, aangetoond tijdens een kwaliteitscontrole. Jumbo vraagt klanten om het product niet te consumeren en terug te brengen naar één van haar winkels.

Het consumeren van de genoemde producten kan een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Jumbo kipspiesjes

Het betreft het volgende product: Jumbo kipspiesjes EAN code: 8718452231478 Het betreft alleen de producten met de houdbaarheidsdatum van 19-7-2018. Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of Jumbo.com.

Jumbo saté balletjes

Jumbo haalt per direct saté balletjes met EAN productcode 8718452216703 uit de schappen. In het product is de listeria bacterie aangetroffen, aangetoond tijdens een kwaliteitscontrole. Jumbo vraagt klanten om het product niet te consumeren en terug te brengen naar één van haar winkels.

Het betreft het volgende product: Jumbo saté balletjes EAN code: 8718452216703 Het betreft alleen de producten met de houdbaarheidsdatum van 17-7-2018. Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of Jumbo.com.

Voedselveiligheid

Jumbo vindt voedselveiligheid uiterst belangrijk. Daarom hebben leveranciers een door Jumbo verplicht gesteld gecertificeerd voedselveiligheidssysteem. De certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke partijen. Ook staan de voedselveiligheid-gecertificeerde leveranciers onder toezicht van de controle-instanties (zoals de NVWA) en voert Jumbo zelf diverse kwaliteitscontroles uit. Hierdoor wordt de kwaliteit en voedselveiligheid gewaarborgd. Indien Jumbo ook maar de geringste twijfel heeft aan de voedselveiligheid, zal zij haar klanten altijd beschermen door de benodigde acties te ondernemen zoals nu wordt gedaan met deze zogenoemde recall.

Reageer op dit onderwerp