Arno Hulspas (rechts) ondertekent zijn contract als trainer van vv MOC.

Arno Hulspas nieuwe trainer MOC

MIDWOUD – vv MOC heeft in Arno Hulspas een nieuwe voetbaltrainer voor het seizoen 2018-2019 gevonden. De ervaren Medemblikker (58) ondertekende afgelopen zondag de overeenkomst, voordat de wedstrijd MOC-DWB werd gespeeld.

Hulspas volgt Rienus Gennissen op bij de vijfdeklasser uit Midwoud. Gennissen moet zijn taak na dit seizoen neerleggen, vanwege persoonlijke omstandigheden. Hulspas heeft veel ervaring in het West-Friese voetbal opgedaan. De oefenmeester was eerder werkzaam bij Flevo, DEK, FC Medemblik, Sint George en Sporting Andijk.

Enthousiast

Hij ondertekende in het bijzijn van het voltallige MOC-bestuur het contract en kijkt uit naar het komende seizoen. “Ik zie een enthousiaste ploeg. Met overwegend jonge spelers, die leergierig zijn en graag willen voetballen.”

Voorzitter Guy Wakelkamp is blij met het aantrekken van de nieuwe trainer. “Zowel het bestuur als de selectie van MOC zien in Arno een goede trainer, die veel enthousiasme uitstraalt. We kijken uit naar een sportieve samenwerking.”

 

Reageer op dit onderwerp