Weerbericht Medembli, zonnig maar wel frisjes

Weerbericht – zonnig maar nog wel frisjes

MEDEMBLIK – Vandaag is de start van een langere periode van prachtig lenteweer zonnig met volop zon en vrij hoge temperaturen voor de tijd van het jaar. Met de zon zit het vandaag wel goed enkel door de westelijke wind blijft vandaag de temperatuur wel wat achter bij de rest van de week en volgende week, met 12 á 13 graden is het wel gedaan voor vandaag. In de nacht naar vrijdag koelt het sterk af en kan het zelfs vlak boven de grond dicht tegen het vriespunt uitkomen.

Zeer zonnig

Vanaf vrijdag is het dan volgas geven wat de lente betreft. Het is zo goed als onbewolkt, 15 graden in de middag en de zwakke wind waait uit het noordoosten. In de nacht naar zaterdag koelt het weer sterk af richting de 6 á 7 graden. Het weekend is zeer zonnig en warm met 18 graden op zaterdag en zelfs 20 tot 21 graden op zondag. De wind is op beide dagen vrij matig 3Bft en waait uit het noordoosten op zondag uit het oosten.

Een week vol zon en lekker warm

Na het weekend zet het mooie lenteweer door met op maandag, dinsdag én woensdag temperaturen boven de 20 graden, onbewolkt en een vrij matige wind uit het noordoosten/oosten. De nachttemperaturen komen ook niet meer onder de tien graden uit.  Pas tegen het einde van de volgende week is er wat meer kans op bewolking maar het blijft droog. Vanaf donderdag gaat de temperatuur iets later uitkomen maar met gemiddeld 16 graden overdag en 10 graden in de nachten is het rustig en mooi lenteweer.

Meer weer op www.weerstationmedemblik.nl

 

Reageer op dit onderwerp