Bridge Drive Twisk voor Alpe d’HuZes

TWISK – Zaterdagmiddag 12 mei a.s. kun je in het Dorpshuis van Twisk bridgen voor het goede doel. Vanaf 13.30 uur worden er 6 ronden bridge gespeeld, voor ieder niveau.  Inschrijfgeld € 12,- per persoon waarvan € 10,- direct naar kankeronderzoek gaat.  Aanmelden per koppel kan via kleinbegintwisk@gmail.com en betaling graag via  NL 05 RBRB 0959 556 826 t.n.v. bridgeclub Klein Begin Twisk. Wij zorgen voor een gezellige bridge drive met prachtige gesponsorde prijzen en u steunt met uw deelname het goede doel. Iedere deelnemer ontvangt tevens een leuke KWF attentie!  

Alpe d’HuZes

Patricia Rempt uit Twisk van Team KWF Kankerbestrijding: Aangezien ik zelf werkzaam ben bij KWF Kankerbestrijding weet ik hoe belangrijk de acties zijn die ten bate van KWF worden georganiseerd. Zoals zeker ook de Alpe d’Huzes! Ik vind het daarom een tof maar ook heel spannend idee om hier een keer aan mee te doen. Maar dan wel als deelnemer! Want je kunt er pas over meepraten als je het ook daadwerkelijk zelf hebt beleefd. Helaas fiets ik net als velen voor iemand die ik enorm mis: op mijn ‘bagagedrager’ zit mijn lieve oom Evert Woudenberg die op 5 april 2014 op 60 jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Een enorm gemis binnen onze kleine familie.

Door mee te doen met de Alpe d’HuZes zet ik mij in om ervoor te zorgen dat in de toekomst niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Dat wil jij toch ook? Kun je op 12 mei niet maar wil je me wel een ‘duwtje in de rug geven’ steun me dan eenmalig met mijn eindsprint via: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/patriciarempt Heel veel dank!

Samen komen we steeds dichterbij. Dichterbij die ene dag waarop we kanker zullen verslaan!