Bloemisterij Lotus straks Bistro Meijer’s

MEDEMBLIK – In december 2017 brachten wij het onofficiële nieuws naar buiten dat bloemisterij een nieuwe eigenaar heeft, vandaag is het dan eindelijk zover dat het ook echt wereldkundig kan worden gemaakt. Lotus wordt per 1 januari 2019 Bistro Meyer’s. Piet en Gré Swart hebben de zaak verkocht aan Michel en Yvonne Meijer die ook in het oude gebouw van De Goede Watersport een restaurant hebben.

Niet wet te denken

45 jaar hebben Gré en Piet Swart de bloemisterij aan de Kaasmarkt gehad, eerst alleen de Waag niet veel later kwam het pand daarnaast vrij en kochten zij dat er ook bij om het huidige pand te kunnen creëeren. Twee jaar geleden besloten ze om het pand te koop te zetten, Piet toen 73 vond het genoeg geweest, waarna Michel Meyer er geen gras over liet groeien en het kocht. Naast het huidige restaurant die gewoon blijft zal in het pand van Lotus een Bistro komen.

Lees ook : Lotus wordt restaurant