Rob Hartog klaar voor het nieuwe seizoen

Rob Hartog aan de start van nieuw seizoen

ABBEKERK – Eindelijk gaat het seizoen voor Team Hartog – Against Cancer dan echt beginnen. Na aantal goede tests begint Rob Hartog met veel vertrouwen aan het eerste raceweekend op Motorland Aragon in Spanje. De World Supersport wedstrijd start aanstaande zondag om 11.30 uur en wordt live uitgezonden op Eurosport 1!

Herhaling voor Rob Hartog

Vorig jaar begon het seizoen van Rob Hartog ook op het circuit van Aragon. Toen wist de Kawasaki-rijder een keurige twaalfde plaats te scoren, maar hij had toen ook het nodige geluk van een aantal uitvallers. Deze winter testte Hartog op Motorland Aragon en wist zijn rondetijden uit de race van vorig jaar al te verbeteren. Dit geeft veel vertrouwen voor de eerste wedstrijd van de FIM Europe Supersport Cup, waar Hartog aan deelneemt. Deze Europese competitie rijdt binnen de World Supersport, waar het de derde race van het seizoen voor is.

Uitkijken naar de eerste race

Rob Hartog: ‘Ik kijk erg uit naar deze eerste race. Er zijn al een paar overzeese races geweest en ik ben erg benieuwd waar ik sta binnen dit sterke veld. De voorjaarstests zijn erg goed verlopen, waaronder die in Aragon. Het is mijn tweede seizoen in deze klasse op een motor waar ik veel vertrouwen in heb, dus ik hoop een mooi resultaat neer te kunnen zetten. We gaan ervoor!’

Reageer op dit onderwerp