Feest! Opening Pearle Opticiens Medemblik

MEDEMBLIK – Op vrijdag 30 maart opent Pearle Opticiens Medemblik feestelijk haar deuren aan de Nieuwstraat 52. Franchisenemer Judith Kochx en haar team, goed voor 36 jaar optiek ervaring, heten iedereen van harte welkom in de nieuwe Pearle winkel.

Volop acties! Maak kans op gratis zonnebril bij de actie “kraak de kluis” op de openingsdag. De eerste week maakt u kans om uw aankoopbedrag terug te krijgen.

Vraag naar de voorwaarden! 

Supertrots
Judith Kochx :  “De winkel wordt prachtig volgens het nieuwste Pearle concept. We zijn dan ook supertrots op onze Pearle Topstore vertelt de nieuwe franchisenemer enthousiast. Het wordt een zeer ruime winkel met de nieuwste collectie brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Topmerken als Versace en Ray-Ban, maar ook exclusieve merken als Heritage en Miki Ninn. Met de nieuwe Pearle Medemblik voorzien wij in de behoefte voor de kop van Noord Holland. De winkel is dan ook groots opgezet met de volledige collectie en voorzien van de nieuwste apparatuur voor een deskundige oogmeting.

Iedereen écht blij

Bij ons draait alles om goede service en deskundig advies. “We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel uitstapt met precies de juiste bril of lenzen” Vertelt Judith. Afgaande op hun enthousiasme en expertise gaan ze daar ongetwijfeld in slagen. “Vanzelfsprekend staan onze deskundige opticiens en contactlensspecialisten altijd klaar, bijvoorbeeld voor een gratis professionele oogmeting. Of voor een servicebeurt van je bril, ook als je die niet bij Pearle hebt gekocht hebben we de “Altijd Welkom Service.”

Welkom!

Judith Kochx en haar team helpen u graag in de mooie nieuwe winkel! Iedereen is welkom onder het genot van een kopje koffie en tijdens de opening een lekkernij van Bakkerij Raat.

U kunt gratis voor de deur parkeren.  

 

Reageer op dit onderwerp