Is het plezierig ouder worden in de gemeente Medemblik?

ANDIJK – Opa en oma worden steeds fitter;  zij passen op de kleinkinderen, vervoeren ze naar sport en muziekles, vervullen vaak een taak als mantelzorger en zijn vaak heel actief in het vrijwilligersleven.  Senioren spelen een unieke en essentiële rol in die samenleving, omdat zij waardevolle kennis en ervaring hebben. Zij verdienen  respect en  waardering. Het CDA wil een actief vrijwilligersbeleid; regeldruk verminderen en ondersteuning verbeteren. Ook  willen we zorg en ondersteuning op maat voor jong, oud en mantelzorgers.  Koopkracht en bestrijding van eenzaamheid zijn onderwerpen waar we als CDA speciale aandacht voor hebben. Wij willen dus een  seniorenvriendelijke gemeente die  heldere informatie geeft over voorzieningen die met eenvoudige procedures voor alle inwoners gemakkelijk bereikbaar moeten zijn. Is het plezierig ouder worden in de gemeente Medemblik? Om hierover met u in gesprek te gaan, nodigt het CDA Medemblik u uit op de koffie met wat lekkers in Andijk. Ontmoet onze lijsttrekker Harry Nederpelt en de first lady Els van den Bosch evenals Piet Ligthart. U bent van harte welkom op woensdagmiddag 28 februari. Tussen 14.30 uur en 16.30 uur staat de koffie klaar, in Dorpshuis Centrum aan de Sportlaan in Andijk. U komt toch ook? Iedereen is van harte welkom, ook als u niet in Andijk woont! Om hierover met u in gesprek te gaan, nodigt het CDA Medemblik u uit op de koffie met wat lekkers in Wognum. Ontmoet onze lijsttrekker Harry Nederpelt en de first lady Els van den Bosch evenals Arie Schouten en Claudia Selders-Kroezen.  U bent van harte welkom op vrijdagmiddag 2 maart. Tussen 14.30 uur en 16.30 uur staat de koffie klaar in café Stam in Wognum. U komt toch ook? Iedereen is van harte welkom, ook als u niet in Wognum woont! Om hierover met u in gesprek te gaan, nodigt het CDA Medemblik u uit op de koffie met wat lekkers in Wervershoof. Ontmoet onze lijsttrekker Harry Nederpelt , de Wervershover Ed Meester en first lady Els van den Bosch. U bent van harte welkom op woensdagochtend 7 maart. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur staat de koffie klaar in De Schoof in Wervershoof. U komt toch ook? Iedereen is van harte welkom, ook als u niet in Wervershoof woont! Om hierover met u in gesprek te gaan, nodigt het CDA Medemblik u uit op de koffie met wat lekkers in Medemblik. Ontmoet onze lijsttrekker Harry Nederpelt  en  kandidaten Claudia Selders-Kroezen en Peter Bot.  U bent van harte welkom op vrijdagochtend 9 maart. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur staat de koffie klaar in de Sint Pieter in Medemblik. U komt toch ook? Iedereen is van harte welkom, ook als u niet in Medemblik woont!]]>