Kinderen maken muziek in Medemblik

MEDEMBLIK – Muziekvereniging Crescendo heeft samen met Muziekschool Oostelijk West-Friesland een promotie activiteit gehouden op de Jozefschool in Medemblik. Kinderen uit groepen 5 en 6 kregen vier lessen van docenten van de muziekschool, op klarinet, trompet, bariton en slagwerk. Vanavond woensdag 21 februari komen alle kinderen naar de Sint Pieter (aanvang 19.15 uur) , om samen met het orkest van Crescendo een eindpresentatie te geven voor publiek en pers. De kinderen van de Jozefschool kunnen na dit project de lessen voortzetten voor een gereduceerd tarief.   Zowel Jozefschooldirecteur Peter Bouwman als Muziekvereniging Crescendo en de muziekschool zijn erg blij met deze onderlinge samenwerking en hopen op veel enthousiaste vervolgaanmeldingen!]]>

Reageer op dit onderwerp