Winterconcert Muziekvereniging O.K.K. Midwoud

MIDWOUD – Muziekvereniging O.K.K. verzorgt 17 februari om 19.30 uur haar winterconcert, met het thema: Ik hou van Holland. Vele bekende nummers worden ten gehore gebracht. O.K.K. staat onder leiding van Niels Ket en de presentatie is in handen van Jolanda Steensma. ff Normaal, zes enthousiaste muzikanten die met veel plezier op akoestische wijze de muziek van de Achterhoekse band Normaal spelen, treden deze avond ook op. Niet om het hardst, ook niet met scheurende gitaren, maar met drums, meerstemmige zang en solozang. Ook Sylvia Aimee verleent haar medewerking aan dit concert. Beide gasten treden ook op met O.K.K. Iedereen is van harte welkom in de sportzaal van café De Post, aan de Tripkouw in Midwoud. Entree 8 euro. Kinderen hebben vrij toegang.]]>

Reageer op dit onderwerp