Kika Culinair in Locals – Samen dineren voor het goede doel

MEDEMBLIK –  “Samen eten, samen delen, samen sterker”; op 26 maart organiseert Locals grand café in Medemblik een complete geniet-avond ten bate van Kika (Stichting Kinderen Kankervrij). Tijdens ‘Kika Culinair’ krijgt iedere bezoeker voor € 75,- een heerlijk 3-gangendiner – inclusief drankjes – voorgeschoteld, vergezeld door een keur aan artiesten en gastsprekers. Bovendien helpt men Kika bij het onderzoek naar kanker bij kinderen. Initiatiefnemers van deze bijzondere avond zijn Medemblikkers Jeroen Diekema en Ingrid Kroezen. Met nog acht vrienden vormen zij ‘Team Femke’. Als liefhebbers van wielrennen, fietsen zij jaarlijks voor het goede doel in de ‘Giro di Kika’ in Italië. Mede-voorman van het wielerteam is Harmen Akerboom. Zijn dochter Femke overleed op 1,5 jarige leeftijd aan de gevolgen van AML (Acute Myeloïde Leukemie). Nu zet hij zich samen met ‘Team Femke’ duizend procent in om andere kinderen zoals Femke te kunnen helpen. Kika Culinair geniet-programma Kika Culinair begint om 18:00. Tussen de gangen door geniet men van live-muziek. Onze ‘Local’ artiesten Pascal Redeker en Sven Manshande zetten zich in om deze avond nóg warmer en mooier te maken. Gastsprekers Suzanne Boon (moeder van Madelief, die op tweejarige leeftijd neuroblastoom-kanker overleefde) en Harmen Akerboom maken met hun verhaal duidelijk waarom het zo belangrijk is dat we Kika helpen met onderzoek naar kinderkanker. Kika vergroot de genezingskans Kika heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Help mee en maak kinderen kankervrij. Voor iedereen die deze bijzondere, betekenisvolle avond wil meebeleven: reserveren kan bij Locals Grand-Café, telefoonnummer 0227-820944.  ]]>

Reageer op dit onderwerp