Concert in Protestantse kerk Wognum

WOGNUM – Vrijdag 9 februari vindt er een concert plaats in de  kerk van Wognum. het Kamerkoor van Zangstudio Haarlem geeft een concert. Dit kamerkoor zal verder nog optreden in Haarlem en Delft. Voor het eerst in hun bestaan treedt het kamerkoor op in West Friesland. Michel Poels richtte met zijn partner Petra Ehrismann  Zangstudio Haarlem op, een organisatie die zich richt op de samenwerking tussen professionals en amateurs in de regie Zuid-Kennemerland. (www.zangstudiohaarlem.nl) In maart 2014 ging hun eerste muziektheaterstuk Kenau de Opera in première in de Lichtfabriek te Haarlem. Op 16 maart 2017 beleeftde Cajanus – een gigantische opera haar première in de Grote of St. Bavokerk te Haarlem, met muziek van Egon Kracht.  Michel nam de titelrol voor zijn rekening. Deze productie wordt zeer waarschijnlijk hernomen in 2019 in Kajaani (Finland) en Tallinn (Estland). Michel studeert momenteel voor zijn Master of Music Koordirectie bij Rob Vermeulen aan de HKU te Utrecht. Vrijdag 9 februari om 20.30 uur in de Protestantse Kerk aan de Raadhuisstaat 15 in Wognum]]>