Topscore Brent Hoff in de derde tulpenkeuring Wervershoof

WERVERSHOOF – Wederom was er een hoge opkomst bij de derde tulpenkeuring in Wervershoof. Met name de jeugd is iedere week goed vertegenwoordigd. En tijdens deze derde keuring lukte het de jeugd zelfs om de senioren de loef af te steken. Brent Hoff deed dat het beste. Hij wist zo goed in de huid van de jury te kruipen, wat resulteerde in een topscore van slechts 7 strafpunten.  Daarmee bleef hij zijn broer Maths met twee punten voor. In de andere groepen werden ook goede scores behaald. Het lukte zes deelnemers om onder de tien strafpunten te blijven. John Verlaat won in de A-groep met 8,5 strafpunten en in de B-groep won Dennis Ruiter met 9,5 strafpunten. In de C-groep won Tomasz Luzar met 12,5 strafpunten, ook een uitstekende score. De superscores van deze vierde keuring hebben ervoor gezorgd dat de klassementen door elkaar zijn geschud en dat het nog niet te zeggen is wie er met de uiteindelijke eindoverwinning vandoor zal gaan.

Uitslagen vierde tulpenkeuring:

  • A-groep: 1. John Verlaat 8,5 strafpunten, 2. Marco Haakman en Bert Kuin 9,5 strafpunten.
  • B-groep: 1. Dennis Ruiter 9,5 strafpunten, 2. Nico Nieuweboer en John Burgman 13 strafpunten
  • C-groep: 1. Tomasz Luzar 12,5 strafpunten, 2. Bart Schouten 31,5 strafpunten, 3. Adrian Flak 40,5 strafpunten
  • Junioren: 1. Brent Hoff 7 strafpunten, 2. Maths Hoff 9 strafpunten, 3. Lars Mes, Jorine Haakman en Wesley Mes 14 strafpunten
Aanstaande vrijdag 9 februari is de vierde tulpenbeoordelingswedstrijd. Tevens kunt u meedoen aan de tweede soortenkennis. U bent vanaf 19.00 uur weer van harte welkom in de Schoof te Wervershoof. Hopelijk tot dan!]]>