Weerbericht Medemblik – toenemende kans op (winterse)neerslag

MEDEMBLIK – Vandaag begint met lokaal nog enkele opklaringen maar al snel zal de bewolking dicht gaan trekken en kan het gaan regenen waarbij een enkele vlok natte sneeuw ook niet is uitgesloten. De middagtemperatuur blijft steken bij 3 graden bij een matige, 3Bft, wind uit het oosten tot noordoosten. In de nacht naar zondag vriest het een graad of 2 en is er kans op gladheid. Zondag is er meer ruimte voor de zon maar door de matige wind die uit het noordoosten waait wordt het niet veel warmer dan 2 graden, de gevoelstemperatuur ligt zo rond de -2. In de nacht naar maandag vriest het een graadje of 2. Maandag is ook nog een dag dat wordt afgewisseld door bewolking en zonnige momenten, de wind waait nog steeds uit het noordoosten en de middagtemperatuur blijft steken bij 2 graden. Na maandag krijgen wij onder invloed van een droge koude wind uit het oosten tot zuidoosten enkele dagen waarbij de zon de hoofdrol zal gaan opeisen. Overdag temperaturen van 0 graden op dinsdag tot 2 graden op vrijdag.  In de nachten vriest het enkele graden.]]>