Jubileumconcert Andijks Gemengd Koor

ANDIJK – OKK (Oefening Kweekt Kunst) en TAVENU (Tot Aangenaam Vermaak en Nuttige Uitvoering) -twee koren uit Andijk- besloten 12 februari 1948 samen verder te gaan als Andijks Gemengd Koor (AGK). Muziek bindt mensen en zeker het repertoire van dit koor. De verscheidenheid van liedjes maakt het dat iedereen wordt bediend met populaire songs en echte klassiekers. Ditigent van het koor is Margreet Drijver en Edwin Hinfelaar, virtuoos op piano en orgel, ondersteunt het AGK. Violist Boris Visser is gast tijden het concert. Het 70 jarig jubileumconcert wordt vrijdag 9 februari gehouden om 20.00 uur in de Gereformeerde Kerk, Middenweg 4 in Andijk. Het thema is: ga mee op reis met het AGK. Een muzikale trip door Europa met liedjes uit het repertoire van zeventig jaar Andijks Gemengd Koor.  Toegang: 5 euro, inclusief koffie of thee. Het koor heeft maandag 19 februari om 20.00 uur een open repetitie op het programma. Iedereen is van harte welkom om met de leden mee te zingen. Repetities zijn op maandagavonden in Cultura. Informatie: www.andijksgemengdkoor.nl.]]>