Muzikale wandeling 2018 Zwaagdijk-Oost

ZWAAGDIJK-OOST – Op zondagmiddag 3 juni 2018 organiseert Stichting Nexus te Zwaagdijk-Oost de jaarlijkse Muzikale Wandeling in ons dorp. Dit zal plaats vinden in een 8-tal tuinen waarin u kunt genieten van kunst en muziek. Dit is voor een ieder vrij toegankelijk.

Voor deze Muzikale Wandeling zijn we op zoek naar diverse bandjes die willen optreden in deze tuinen. Natuurlijk zijn er Westfriesland heel veel mensen die muziek kunnen en willen maken, te denken aan: gevorderde en beginnende bandjes, verschillende soorten koren, muziekscholen, solisten, duo’s, misschien cabaretachtige artiesten, en noem maar op.

Wij willen GRAAG gebruik maken van u! Het liefst natuurlijk zoveel mogelijk gratis, of tegen een kleine vergoeding. De optredens zijn ‘s middags vanaf 13.30 uur en zullen tot ongeveer 17.30 uur duren, waarbij een ieder afwisselend een half uur speelt. Wil u uw talenten laten horen?

Oefenen met uw bandje is leuk, maar uw muziek ten gehore brengen op het podium is natuurlijk veel leuker. Lijkt het u leuk om mee te doen? Neem dan contact op met op onderstaand contactpersoon.

Namens Stichting Nexus te Zwaagdijk-Oost, Gea Hoogland, telefoon 0228-584118 e-mail geahoogland@quicknet.nl