Weerbericht Medemblik – droog en zonnige perioden

MEDEMBLIK – De maand januari is weer bijna voorbij en we kunnen concluderen dat januari nat, te warm en een maand met 2 (zware) stormen was. Ook vandaag is het weer ruim boven normaal warm met vanmiddag 7 á 8 graden, de wind is matig 3Bft en waait uit het westen tot noordwesten. De zon zal zich ook regelmatig laten zien en regen gaat er vandaag niet vallen.

Vanaf woensdag is het weer heel anders met het weer, de wind draait naar het westen, neemt toe naar vrij krachtig en het gaat regenen waarbij op woensdag de kans op een klap onweer ook niet is uitgesloten. Overdag temperaturen van 8 graden op woensdag tot 6 graden op zondag. De wind draait vanaf donderdag naar de zuidwesthoek en blijft vrij krachtig tot krachtig 5 á 6Bft.

Februari gaat dus beginnen zoals januari aan haar einde komt met zonnige momenten, regen en te hoge temperaturen voor de tijd van het jaar al gaan de nachttemperaturen na aankomend weekend wel een stapje naar beneden tot zo rond het vriespunt.