FC MEDEMBLIK

Voetbal: FC medemblik start tweede helft seizoen slecht

MEDEMBLIK – FC Medemblik 1 is de tweede helft van de competitie slecht begonnen. De eerste wedstrijd na de winterstop werd in De Goorn kansloos met 3-1 verloren van het laag geplaatste RKEDO 1.Beide teams waren voor de rust matig op dreef en er was voor het aanwezige publiek weinig te genieten. De rust werd dan ook bereikt met een 0-0 stand.

Omdat ook de tweede helft alles behalve hoogstaand was leek de wedstrijd af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel. RKEDO sloeg echter alsnog toe in de slotfase van de wedstrijd. In een tijdsbestek van 10 minuten werd een 3-0 voorsprong genomen. Sem Boersma redde in de laatste minuut nog de spreekwoordelijke eer voor FC Medemblik.

Volgende week volgt voor FC Medemblik 1 een zware uitwedstrijd tegen HSV Sport 1889 1 in Hoorn.