Weerbericht Medemblik – perioden met zon maar in de middag kans op regen

MEDEMBLIK – We beginnen de dag met enkele brede opklaringen maar in de loop van de middag trekt de bewolking dicht en stijgt de kans op een bui, zeker vanavond zal het soms gaan regenen. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar zondag stijgt de temperatuur verder door naar 8 graden.

Zondag is het bewolkt maar wel vrijwel droog. Overdag wordt het 10 graden, lokaal mogelijk 11 graden, de wind is vrij krachtig en waait nog steeds uit het westen tot zuidwesten in de nacht naar maandag daalt het  kwik naar 8 graden en neemt de kans op een bui toe.

Maandag vallen er enkele buien en met 10 graden is het ver boven normaal warm voor de tijd van het jaar. De wind is nog steeds vrij krachtig en waait uit het westen tot zuidwesten, na maandag blijft het wisselvallig, dinsdag is een dag met regelmatig zonnige perioden maar woensdag en donderdag vallen er weer enkele buien. Overdag 7 graden, in de nachten rond de 4 graden en de wind blijft matig tot vrij krachtig uit het westen tot zuidwesten waaien.