IVN – Training pubers en duurzaamheid

BOVENKARSPEL – Hoe maak je een groot tijd- en plaatsoverstijgend onderwerp als duurzaamheid bespreekbaar en aantrekkelijk voor pubers die vooral bezig zijn met ik, hier en nu? Hoe maak je activiteiten aantrekkelijk voor pubers? En hoe houd je rekening met het feit dat niet elke puber hetzelfde in elkaar zit?

Tijdens de training ‘pubers en duurzaamheid’ krijg je een antwoord op al deze vragen. Je krijgt meer achtergrond over wat pubers zijn, wat typerende gedragingen zijn en waarom ze zich zo gedragen. Maar je gaat je ook verplaatsen in pubers. En uiteraard gaan we uitgebreid in op hoe je (natuur- en) duurzaamheidseducatie aantrekkelijk maakt voor pubers. Zo sluiten we zo veel mogelijk aan op jouw praktijk.

Geef je op via dit formulier (je wordt doorgelinkt naar de website van de WoesteLand Academie). Boek je voor 23 december, dan krijg je het boekje ‘Genoeg, moderne gids voor duurzaam leven’ cadeau.