Prijswinnaars MEVO-actie Medemblik bekend

MEDEMBLIK – Wie heeft tijdens de feestdagen in Medemblik gewinkeld? Shoppers maakten de gehele decembermaand kans op cadeaucheques van allerlei winkels. De onderstaande klanten vielen de afgelopen maand in de prijzen. Deze zijn inmiddels opgehaald en alle winnaars staan met foto op de Facebookpagina van winkelen in Medemblik.

Andijk: Ida Krikke en A. Stokman Koster. Anna Pauwlona: V. Arkel. De Weere: P. Rood. Medemblik: Nieuweboer, V/d Klein, V/d Klein, Van der Wal, R. Van Teijlingen, J.D. Zwier, J. de Leeuw, fam. Holstein, J. Beek, Debbie Lakeman, mw. Verdoorn, Sieperda, S. van der Veer, mw. Huls, F. de Lange, W. Kuipers, Veenstra, mw. Volten, Monique Rosa Bian, H. Groeneveld, Wil Kee, Riny van der Helm, P. Fernandes, Bianca de Winter, J. Arends, Liselotte Klaver, Annelies Cabalt, Marga Pronk, Lia Bruinsma, D. Kessels, G. Manshanden, Dekker, Sabine Fernandes en fam. Bakker-Breed. Middenmeer: fam. Tanis en G. Gijzenberg. Monnickendam: M. Slootmaker. Nibbixwoud: Anneke Ligtersteijn. Oostwoud: Anneke Maas, M. de Vries, C. Baas en Elly Laan. Opperdoes: H. v/d Veen , Roy Oostinjen, W. Zwier, A. Kamma-Smit, fam. De Lange, fam. Van Duren, fam. Polderman en P. Gutter. Slootdorp: Maria Hennesy.Twisk: Piet Zee. 
Venhuizen: fam. Jong. Wervershoof: fam. Sneeuw , T. Koopman, José Ruiter, Miranda Laan-Steltenpool, Biersteker en Marijn Putting. Wieringerwerf: B. Lee. Zwaagdijk: mw. Schouten en Els Schipper.

Winnaars superronde

Miranda Dudink uit Wervershoof; C. Drent, Isa Schaap, Ina Pronk, Roos Zwaan, W. Kuipers, Nieuweboer en V/d Klein, allen uit Medemblik, Klaver uit Opperdoes en P. Jongens uit Twisk.