Weerbericht Medemblik – bewolkt met soms wat winterse neerslag

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij een bewolkte dag met af en toe wat (winterse)neerslag, de zon zal zich maar af en toe laten zien en de temperatuur loopt vanmiddag op naar 5 graden maar tijdens een bui daalt de temperatuur naar een graad of 2. De wind is matig 3Bft en waait uit het westen tot zuidwesten. In de nacht naar zondag draait de wind naar het zuiden tot zuidoosten en neemt iets in kracht toe.

Zondag is een copy van vandaag, zonnige momenten zullen er niet veel zijn maar het blijft wel zo goed als droog. Overdag 5 graden en in de nacht naar maandag 2 graden. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuiden tot zuidoosten.

Maandag is bewokt, valt er wat neerslag en met 8 graden is het warm te noemen voor de tijd van het jaar. De wind is matig 4Bft en waait uit het noordwesten. Vanaf dinsdag gaat de temperatuur nog verder omhoog en bereikt zelfs op woensdag de 11 lokaal zelfs 12 graden, wel kan er wat neerslag dan gaan vallen. De rest van de week schommelt de temperatuur rond de 7 á 8 graden overdag en in de nachten rond de 6 graden.

De winter is dus ver bij ons vandaan.