Verkiezingen: Kieslijst PWF met gejuich ontvangen door haar leden

MEDMBLIK – Zichtbaar verheugd en trots liet Siem Zeilemaker, fractievoorzitter van Progressief West Friesland het nieuwe logo zien op de drukbezette ledenvergadering van PWF. Het motto van PWF voor de komende verkiezingen Lijst 6: PWF: UITGESPROKEN  ACTIE(F) werd door de leden met gejuich ondersteund.

PWF heeft inderdaad de laatste vier jaar uitgesproken aan de weg getimmerd en veel actie gevoerd: In de verandering in Zorg en Welzijn, samen met de FNV en inwoners, Bij de komst van 27 windturbines in Medemblik, die te dicht bij de huizen zouden worden gebouwd, bij de stankoverlast van de afval in Medemblik, voor veiliger doorstroming en fietsverkeer op de Westfrisiaweg, en nog veel mee, een lange lijst. Ook een lange rij leden (23) staan op de kieslijst voor de komende verkiezingen op 21 maart. Nieuwe jonge leden Tyren, Tim  Shane en Jaycee zijn een grote aanwinst voor PWF.

Maria Weeber, bekend van de informatiecolumns over Zorgverandering, staat op de tweede plaats. Het moet anders in de gemeente over zorg en daar gaat ze voor in de gemeenteraad, deze vier jaar. Ze is de coordinator van de actie stop laagvliegroutes. Op plek drie staat Pieter Koning, zojuist nog in het nieuws met zijn actie en ondersteuning van de  brandweerkazerne in Wognum. Op plek vier staat Istvan Erdos, arts,  met zijn speerpunten;  Ouderen en de nieuwe omgevingswet.

Het bestuur van PWF is hard aan het werk en hoopt dat men op 21 maart zijn stem uitbrengt op de meest actieve partij van Medemblik