Poëzieavond over Leonard Cohen in het Witte Kerkje Benningbroek

BENNINGBROEK – Op vrijdag 26 januari, in de Week van de Poëzie, organiseert de stichting Hyperion een avond over de teksten van Leonard Cohen. Cohen (1934-2016) was een Canadese folksinger-songwriter, dichter en schrijver. Hij had hits met onder andere Suzanne, Hallelujah en So long, Marianne.

In het Witte Kerkje van Benningbroek vertelt Carla Frederiks uit Enkhuizen over de spiritualiteit in de liederen van Leonard Cohen. Stef van Diepen uit Benningbroek zal een aantal van die liederen live ten gehore brengen, samen met enkele zangeressen. Ook worden songs via een cd beluisterd. Iedere bezoeker krijgt een boekje met liedteksten. 

  • Vrijdag 26 januari, inloop 19.30 uur, aanvang 20 uur.
  • Witte Kerkje, Kerkelaan  10, Benningbroek.
  • De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
  • Informatie: www.stichtinghyperion.nl