Zonnebloem Medemblik zwaaide 3 vrijwilligers uit.

MEDEMBLIK – Mart van der Lee, enthousiast vrijwilliger en voorzitter van de afdeling Medemblik van de Zonnebloem. Al lid sinds 2004 heeft ze zich vele jaren ingezet voor het werk van de afdeling. Menig uitje is mede door haar begeleid. Haar enthousiasme heeft vele geïnspireerd om zich bij de Zonnebloem aan te sluiten.

Tineke Kerckhaert, vrijwilliger sinds 2001, is ook een van de drijvende krachten geweest waarmee we als afdeling jarenlang de ouderen in ons Medemblik iets hebben gegeven om naar uit te kijken.

Verie Bonnema, lid sinds 2008, die nu bijna 10 jaar de financiën als penningmeesteer op een kundige manier heeft beheerd.

In een speciale algemene ledenvergadering van de afdeling Zonnebloem te Medemblik, is op 8 januari j.l. afscheid genomen van drie van onze vrijwilligers. Al met al drie mensen die we zullen missen in het werk voor de Zonnebloem.

De toekomst gaat er anders uitzien. De afdeling Medemblik zal niet meer zelfstandig voort bestaan. Vanaf januari zullen we met Wervershoof en Onderdijk een nieuwe afdeling gaan vormen onder de nieuwe naam WOM, de letters verwijzen naar Wervershoof, Onderdijk en Medemblik.

De activiteiten agenda zal net zo gevarieerd zijn, misschien zelfs uitgebreider. Het bezoekwerk is per plaats geregeld. Als contactpersoon voor Medemblik is Elly van Velzen degene die dit coördineert haar telefoonnummer is 0227-754627.

Wij zien het werk in deze nieuwe samenstelling met vertrouwen tegemoet