Weerbericht Medemblik – perioden met buien maar ook zonnige momenten

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met een van tijd tot tijd buien maar ook zal de zon zich laten zien. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten. In de nacht naar woensdag trekt de wind aan naar hard en is er kans op een klap onweer.

Woensdag is de dag dat de eerste winterstorm een feit is, de wind draait naar het westen en trekt aan naar stormachtig 8Bft en ook gaat het lokaal stevig regenen. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden en is er tijdens buien kans op een klap onweer. In de nacht naar donderdag blijft het regenen en daalt het kwik maar amper en blijft steken op 6 á 7 graden.

Donderdag en vrijdag zijn ook nog vrij onstabiele dagen met perioden met regen en dan weer zonnige momenten, een middagtemperatuur die schommelt rond de 8 graden en een wind die waait uit het westen en later uit het zuidwesten en afzwakt naar matig 4Bft.