21% Korting op ecologische erfbeplanting

West-Friesland – Toe aan nieuwe erfbeplanting? Vanaf 1 maart 2013 krijgen Noord-Hollanders 21% korting op aanleg en onderhoud van ecologische erfbeplanting. Dankzij de Nationale Postcode Loterij.

Jaap Molenaar van Landschap Noord-Holland: “Met simpele maatregelen komen er meer planten en dieren in uw tuin. Door bijvoorbeeld planten te gebruiken die stuifmeel en nectar leveren voor insecten, door schuilgelegenheid te creëren en drinkgelegenheid te maken kun je een heerlijk oord scheppen voor dieren in je tuin. Met als resultaat: meer vogels en vlinders en minder plagen.”

Het is bovendien goedkoper door met plantensoorten te werken die hier van oorsprong voorkomen. Wilde u altijd al meer nestelgelegenheid creëren? Dan is dit uw kans. Landschap Noord-Holland brengt ook vogelnestkasten, bijenhotels, insectenhotels en vleermuiskasten met 21% korting voor u aan. De winst voor de natuur is groot.

De Groenploeg voert het erfonderhoud voor u uit. Ook worden adviezen gegeven. Meer informatie: Jaap Molenaar

(de korting is geldig zolang er financiën beschikbaar zijn)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.