Wordt fit in 10 weken met de Bootcampcompagy

Medemblik – Wil je beginnen om te bewegen, maar vind je het lastig om te starten? Ben je de pogingen meer dan zat? Ben je klaar om te beginnen met professionele begeleiding?

Er is een nieuwe hardlooptechniek waarbij er een energie-efficiënte vorm van hardlopen is en de kans op blessures aanzienlijk wordt verkleind. Dit komt onder andere doordat de beenspieren sterk worden ontzien. En spieren die nauwelijks gebruikt worden kosten weinig energie en kunnen ook moeilijk geblesseerd raken: ‘What you don’t use, you can’t abuse’

De trainers van de The Bootcamp Company hebben deze nieuwe hardlooptechniek ondervonden om deelnemers makkelijker en efficiënter te leren hardlopen. Door gebruik te maken van een oosterse traditie, natuur en geest zal hardlopen steeds leuker worden. In 10 weken tijd gaan de deelnemers 5 kilometer achter elkaar hardlopen.

De workshop wordt gegeven vanaf zaterdag 23 februari 11.00 uur in Medemblik(vooroevers).

Kijk voor meer informatie op www.bootcampcompany.nl of mail naar bart@bootcampcompany.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.