Medemblik aan Zee in een nieuw jasje

Medemblik – Het zal even wennen zijn, maar zoals een tijdje geleden al vermeld, toen wij terug moesten vallen op een oude layout omdat de nieuwe gewoon niet goed in elkaar stak, zijn wij achter de schermen hard aan het werk gegaan om de nieuwe styling nu wel goed te krijgen.

Vandaag is het dan zover.  Behalve Medemblik aan zee is nu ook Hoorn aan zee in dezelfde styling gebracht als onze landelijke nieuwswebsite HLNE.  Deze website draaide al langere tijd in deze styling en is ons en de bezoekers goed bevallen.

Hier op de redactie is het nu ook velen malen eenvoudiger geworden om in 1 handeling nieuws dat zowel op MaZ als op HaZ moet komen in 1 handeling te plaatsen en niet telkens dubbele handelingen te moeten verrichten.

U mist nog wel de 2 banners van het Inloophuis en MirandaMania, deze komen nog deze week weer terug. Deze komen op de plek rechtsboven in op de website.

Wij hopen dat u de nieuwe layout zal bevallen, ons wordt het werken in ieder geval een stuk prettiger gemaakt.   Binnenkort zal dan ook Medemblik FM overgaan op deze styling.

Note: er zijn nog 2 kleine updates nodig om alles prima werkend te krijgen. Oa de mogelijkheid om direct via facebook te reageren werkt nog niet 100% feilloos. Hiervoor zijn wij overgeleverd aan de maker van dit script. Deze werkt aan een update.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.